Diensten

APK

Is uw auto weer toe aan de APK keuring en wilt u hier meer informatie over? Klik hieronder.

Regulier onderhoud

Voor regulier onderhoud bent u natuurlijk bij Bosch Car Service op de Hoek van harte welkom.

Reparatie/onderhoud

Bij Bosch Car Service op de Hoek in Lemmer is uw auto in goede handen. Wij staan garant voor vakkennis en vriendelijke service.

Storingsdiagnose

Uw auto geeft een storing aan en u weet niet wat er aan de hand is? Ga in dat geval eens langs bij uw Bosch Car Service in Lemmer.

Remmenservice

Remmen: het is misschien wel het belangrijkste dat een auto moet kunnen. Voor uw veiligheid en die van uw medeweggebruikers.

Reparatie

Reparatie: vakkundig en snel bij Bosch Car Service

Pechhulp

Met Bosch Car Service Pechhulp weet u dat u op elk moment van de dag, waar dan ook, kunt rekenen op adequate en snelle hulp.

Banden

Bij Bosch Car Service op de Hoek bent u ook van harte welkom voor alles rondom uw autobanden. Klik hieronder om naar de banden webshop te gaan.

Lease voorraad

Ook op het gebied van lease is Bosch Car Service actief, wilt u hier meer over weten? Klik dan hieronder voor meer informatie.

Verlengde Garantie

Verlenging van uw autogarantie met onze Garantie.

Lease

Rijdt u lease? Ook dan bent u natuurlijk bij ons welkom, klik voor meer informatie over lease hieronder.

Wasstraat

Onze krasvrije wasstraat is iedere dag geopend van 08:00 uur tot 21:00 uur. Informeer naar onze mogelijkheden voor een wasabonnement.

Autoverhuur Lemmer

Een auto of bestelwagen huren? Bel voor beschikbaarheid.

Bosch Car Service Autoverzekering

Omdat schade aan uw auto al vervelend genoeg is, is het prettig als uw autoverzekering al het regelwerk uit handen neemt. Dat regelen wij voor u!

Prijsbeleid

Ná het uitlezen maar vóórdat we beginnen met sleutelen weet u wat de kosten zijn. Zo weet u toch heel snel waar u aan toe bent.

Bosch Car Service Financiering

Bij Bosch Car Service sluit u een financiering af die past bij u en bij uw auto. Zo regelt u alles voor uw auto op één adres, gemakkelijk en correct.

mijnBoschCarService

Alles voor uw auto regelt u op uw persoonlijke omgeving mijnBoschCarService, waar en wanneer het u uitkomt.